Geef een bloemenabonnement cadeau met Moederdag 🌷

Het is weer bijna zover, Moederdag! Wil je jouw moeder, schoonmoeder of oma verrassen met een mooi cadeau en haar laten stralen op deze dag? Maar heb je geen idee wat je wilt geven? Stop met zoeken! Wij hebben namelijk het perfecte Moederdag cadeau voor je moeder. Moeders zijn namelijk gek op bloemen. En weet je wat zo leuk is? Je kunt in plaats van één mooie bos bloemen ook een bloemenabonnement cadeau geven. Zo kan je moeder elke keer weer uitkijken naar een bos gekleurd geluk. Jij zoekt ze uit en wij zorgen dat de Moederdag boeketten bij jouw moeder thuis worden bezorgd. Verras je moeder, zet haar in de bloemetjes en geef een bloemenabonnement cadeau met Moederdag.

Altijd verzekerd van mooie bloemen 

Het is soms best lastig een mooi cadeau voor Moederdag te vinden. Maar met een bloemenabonnement heb je een ‘schot in de roos’. Het is eigenlijk elke dag Moederdag. Moeders zijn namelijk alle dagen een rots in de branding, staan elke dag voor je klaar en zijn altijd een luisterend oor. En met bloemen kun je iets moois terug doen. Want met bloemen zeg je wat iemand voor je betekent, het fleurt het interieur op en het humeur maakt gelijk een vreugdedansje bij het zien van mooie bloemen. Dit geluk gun je toch iedere moeder!? Je kunt kiezen om elke week, elke twee weken of elke maand bloemen te laten bezorgen. De bloemen komen van het land van de kweker, worden direct gebonden en worden verzonden naar je moeder in een speciale verpakking. Onze abonnementen lopen via onze eigen binderij, dus je bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit verse bloemen.

Hoe bestel je een bloemenabonnement?

Een bloemenabonnement bestel je eenvoudig en snel. Kies het formaat en het aantal maanden (standaard 6) dat je de bloemen wilt laten bezorgen. Rond daarna je bestelling af, eventueel aangevuld met een vaas, fles wijn of chocolade (bij de eerste levering) en volg de rest van de stappen tijdens het bestelproces. Ideaal en super simpel! Klik hier om de pagina te bekijken van onze bloemen abonnementen.

Bos bloemen met een extraatje

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om een los boeket bloemen te versturen voor Moederdag. Dit kun je extra persoonlijk maken door een lief kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Je kunt ook hier weer kiezen om het geschenk iets uitgebreider te maken door een vaas, heerlijke fles wijn of een doos chocolade toe te voegen. Dat geeft net dat beetje extra! En zeg nou zelf… dit verdient je moeder toch gewoon! Dit extraatje kan tegelijkertijd met de bloemen bezorgd worden. Zo zet je je moeder extra in het zonnetje en kan zij er lekker van genieten. Geniet van een fijne Moederdag!